loader image

Badkamer inrichting op maat

Badkamer inrichting op maat We bieden verschillende eenvoudig te monteren badkamer concepten aan. Van het verlijmen op de bestaande wanden tot modulaire klik systemen en pre fab oplossingen. Deze concepten zijn ideaal voor u renovatie, transformatie of nieuwbouw project. Een badkamer in 1 dag is voor ons dus geen enkel probleem.

Badkamer inrichting op maat

Inrichtingen op maat met verschillende eenvoudig te monteren badkamer concepten. Een praktische aanpak passend voor uw ruimte. Van het verlijmen op bestaande wanden tot modulaire kliksystemen en pre fab oplossingen. Deze uitkomsten zijn ideaal voor renovatie, transformatie of nieuwbouwprojecten. Er zijn veelal opties, waarbij een hoogwaardige badkamer inrichting met een strakke deadline geen probleem voor ons is.

Bekijk ook eens een 3D render van vevo projects.

Op maat maken

We bieden verschillende eenvoudig te monteren badkamer concepten aan. Van het verlijmen op de bestaande wanden tot modulaire klik systemen
en pre fab oplossingen. Deze concepten zijn ideaal voor u renovatie, transformatie of nieuwbouw project. Een badkamer in 1 dag is voor ons dus geen enkel probleem.

Badkamers